Karamercan'dan açıklama: Yıldıramazsınız

Karamercan'dan açıklama: Yıldıramazsınız
Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı  Ali Osman Karamercan; park halindeki özel aracına pompalı tüfekle ateş açılması üzerine açıklama yayımladı. 

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ali Osman Karamercan; park halindeki özel aracına pompalı tüfekle ateş açılması üzerine açıklama yayımladı.

Açıklamada,

"Ülkemiz son aylarda oldukça zor bir süreçten geçmektedir. Gündemimiz, Kahraman Silahlı Kuvvetlerimizin Afrin’deki Zeytin Dalı Operasyonu ve teröristlerin bölgeden temizlenmesi olması gerekirken, bizler şehit cenazeleri haberleri alırken, bu tür üzücü hadiseler, aslında şahsıma değil, esnafımıza, esnaf teşkilatımıza, demokratik oy verme hakkına yapılan bir saldırıdır.

Odalarımızın Genel Kurul ve Başkanlık seçimleri demokrasimiz gereğidir. Her seçimde birden fazla aday olduğunda seçimlerin bir galibi bir de kaybedeni mutlaka olacaktır. Bu demokrasinin ana temelidir. Seçme ve seçilme hakkı esnafımızın ve Türk insanının demokratik hakkıdır.

Biz esnaflar Ahilik düsturuyla hareket eden, birliğe, beraberliğe, kardeşliğe sonuna kadar inanmış insanlarız. Bu türden hadiseler birliğimize ve beraberliğimizi asla bozamaz. Bizi dışarıdan hiç kimse yıldıramaz ve yıkamaz. Tam tersine bizi birbirimize kenetleyecek ve ülkemize daha fazla hizmet etmeye vesile kılacaktır." ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.