Karamollaoğlu: Erbakan hayatta olsa kesinlikle CHP ile birlikte olurdu

Karamollaoğlu: Erbakan hayatta olsa kesinlikle CHP ile birlikte olurdu
Temel Karamollaoğlu, "Erbakan hayatta olsa CHP ile hareket eder miydi?" sorusuna "Bugün hayatta olsa kesinlikle CHP ile birlikte olurdu" dedi. Karamollaoğlu, Fatih Erbakan içinse "çocukça" ifadesini kullandı

Daha önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,"Bir babayiğit adam diyen" SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, katıldığı canlı yayında"Erbakan hayatta olsa CHP ile hareket eder miydi?" sorusuna"Bugün hayatta olsa kesinlikle CHP ile birlikte olurdu" dedi.

Ankara Masası'nda Fatih Atik'in sorularını yanıtlayan SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, tartışılacak ve konuşulacak değerlendirmelerde bulundu.

Fatih Atik'in "Erbakan hayatta olsa CHP ile hareket eder miydi?" sorusuna "Bugün hayatta olsa kesinlikle CHP ile birlikte olurdu.Bugün bizim güttüğümüz politikaları belki de çok ileri bir noktada gündeme getirirdi" cevabını verdi.

FATİH ERBAKAN'A: ÇOCUKÇA TAVIR SERGİLİYOR

Karamollaoğlu, Necmettin Erbakan'ın oğlu ve Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın 6 siyasi partinin genel başkanının bir araya geldiği toplantıyı hatırlatıp CHP dışındaki 5 partiye yaptığı çağrıyı da değerlendirdi.

BABASINA (NECMETTİN ERBAKAN) SORULDU: 'ÇOLUK ÇOCUKLA BU İŞ OLMAZ' DEDİ

Karamollaoğlu, Fatih Erbakan için şu ifadeleri kullandı:

"Çok çocukça bir tavır sergiliyor. Kendi babasına da ona kendi vefatından önce soruldu. Ancak kendi babası bile 'Çoluk çocukla bu iş olmaz' dedi. Çok yanlış bir tavır sergilediler. Bunun hesabını vermediler. Ben daha böyle bir konuya gelmeden önce kendisiyle en az üç kere görüştüm. Birlikte çalışalım diye tekliflerde bulunduk kabul etmedi. Ardından da bizi o binadan çıkardı ve kendi partisini kurdu."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.