Karapınar SYDV, 7 milyon lira yardımda bulundu

Karapınar SYDV, 7 milyon lira yardımda bulundu
KONYA (AA) - Karapınar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdiresi Hatice Soran, vakfın 2016 yılında 12 bin 621 kişiye 7 milyon lira yardım...

KONYA (AA) - Karapınar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdiresi Hatice Soran, vakfın 2016 yılında 12 bin 621 kişiye 7 milyon lira yardım yaptığını söyledi.

Karapınar Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda konuşan Soran, vakıflarının ihtiyaç sahibi, dul, yetim, kimsesiz, öğrenci ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara çeşitli yardımlarda bulunulduğunu belirtti.

Vakfın 2016 yılı içinde 12 bin 621 kişiye 7 milyon 516 bin lira bin lira yardım yaptığını kaydeden Soran, ihtiyaç sahibi olan herkese ulaşmaya çalıştıklarını ve devletin gücünü ayaklarına götürdüklerini ifade etti.

Vatandaş, devletin şefkat elini uzatmasından mutlu olduğunu, bundan sonra da vatandaşın ayağına gitmeyi sürdüreceklerini vurgulayan Soran, şöyle konuştu:

"Vakıf özkaynak, merkezi, yakacak, amaca yönelik, genel sağlık sigortası ve projeler olarak vatandaşa yardım sunuyoruz. Yardıma kim ihtiyaç duyuyorsa o vatandaşlarımıza ulaşıp devletin imkanlarını sunacağız. Vakıf olarak son derece şeffafız. Bu paraların nereye harcandığının bilinmesini istiyoruz. Yardımlar yapılırken çok sıkı araştırma yapıp gerçek ihtiyaç sahipliyi bulmak istiyoruz."

Ardından Karapınar SYDV çalışmaları, slayt eşliğinde davetlilere anlatıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.