Karapınar'da "Çat Kapı Sınıf Tiyatrosu" öğrencilere buluştu

Karapınar'da "Çat Kapı Sınıf Tiyatrosu" öğrencilere buluştu
Konya'nın Karapınar ilçesinde, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Medeniyet Okulu projesi çerçevesinde hazırlanan "Çat Kapı Sınıf Tiyatrosu" öğrencilerle buluştu.

Konya'nın Karapınar ilçesinde, Konya Büyükşehir Belediyesi kapsamında Medeniyet Okulu projesi çerçevesinde hazırlanan "Çat Kapı Sınıf Tiyatrosu" öğrencilerle bir araya geldi.

Konya Büyükşehir Belediyesi kapsamında Medeniyet Okulu projesi çercevesinde Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak olarak 31 ilçe tüm 4. ve 5. sınıflarda gerçekleştirilen"Çat Kapı Sınıf Tiyatrosu" Karapınar ilçesinde öğrencilerle bir araya geldi. Deprem konusundaki tiyatro oyunu Karapınar ilçesindeki okullarda öğrenciler tarafından gözlem edildi.

Tiyatro oyununun sergilendi okullardan diğeri de Karapınar Özel Eğitim Uygulama okulu oldu.

Fakat sonra ise Karapınar'daki diğer okullarda aynı oyun gerçekleştirildi.

Yapılan Memocan rolü ile Yusufhan Batı Profesör rolü ile Kemal Yapıcı öğrencilere depremde olacak hususlar ve alınacak tedbirler kapsamında öğrencilere mizahi şekilde anlatıldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi Medeniyet Okulu Projesi çerçevesinde 31 ilçedeki öğrencilere yönelik yapılan "Çat Kapı Sınıf Tiyatrosu" çocuklara çeşitli konularda farkındalık yaratılıyor. Her sene farklı konularda mobil ekiplerle öğrencileri bilgilendiren Konya Büyükşehir Belediyesi Çat Kapı Sınıf Tiyatrosu, bu yıl "Deprem" konusunda öğrencilerle buluşarak deprem bilincini anlatacağı kaydedildi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.