Karapınar’da “Korkusuz” dönem

Karapınar’da “Korkusuz” dönem
 Editör
Konya Süper Amatör küme takımlarından Karapınar Belediyespor'da genel kurul heyecanı yaşandı.

Konya Süper Amatör Kime takımlarından Karapınar Belediyespor yeni başkanını seçti.

Mevcut Başkan Mesut Yardımcı ile 2006-2014 yılları arasında yöneticilik yapan Mithat Korkusuz'un aday olduğu seçimde 107 delege oy kullandı.

Seçim sonucunda Mithat Korkusuz 69 oy alarak Karapınar Belediyespor'un yeni başkanı oldu. Mevcut Başkan Mesut Yardımcı ise 37 oy aldı.

e5a5f092-9d1e-405c-97b1-49cc692a1422.jpg

Genel Kurul'a Belediye Başkanı İbrahim Önal, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin, MHP İlçe Başkanı Ercan Alp ve üyeler katıldı. Seçimde birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Genel Kurul'da yönetim faaliyet raporu, denetim raporu ve taslak bütçe okunarak kabul edildi.

Belediye Başkanı İbrahim Önal yaptığı konuşmada spora ve gençlere önem verdiklerini kaydederek: "İlçe sporunun gelişmesine katkı yapmaya devam edeceğiz. Bende eski bir amatör futbolcu olarak bu atmosferi biliyorum. Eski yönetim kuruluna teşekkür ediyor. Yeni seçilen arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum." dedi

Karapınar Belediyespor yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: Gürhan Ersoy ,Ahmet Akyıldız, Mustafa Şenses, Mustafa Zararsız, Rasim Doğan ve Enver Tartan.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.