Karapınar'da "Sabah Namazında Buluşuyoruz" Etkinliği

Karapınar'da "Sabah Namazında Buluşuyoruz" Etkinliği
Karapınar ilçe Müftülüğü tarafından "Sabah Namazında Buluşuyoruz" sloganıyla Hacı Ömerli Camisi'nde sabah namazı vaktinde bir program...

Karapınar ilçe Müftülüğü tarafından "Sabah Namazında Buluşuyoruz" sloganıyla Hacı Ömerli Camisi'nde sabah namazı vaktinde bir program düzenlendi.

Programa İlçe Müftüsü Kadir Demirlenk, cami imamları, gençler ve vatandaşlar katıldı.

Programda Kuran’ı-K erim ve ilahiler okundu. İlçe müftüsü Kadir Demirlenk tarafından dua edildi. Namazı çıkışı ile vatandaşlara süt ve simit dağıtıldı.

Müftü Demirlenk, "Gençlerimiz camilerimizi daha fazla doldurmaya başladıkça gelecek için bekletenlerimiz ve ümidimiz daha da artmaktadır" dedi.

Gençlerin manevi yönden donanmasının ancak camiler ve namazla olacağını kaydeden Müftü Demirlenk, şunları kaydetti:

"Çocuklarımızda kötü alışkanlıklar ilkokul seviyelerine kadar inmiştir. Onlara sahip çıkmamız gerekmektedir. Her anne ve baba çocuğunun geleceği için onlara en iyi imkanı hazırlıyor. Giydiriyor, beslenmesini sağlıyor ancak bunlar yeterli değildir. Bu çocuklarımızın manevi yönden de yetiştirilmesi gerekir. Bizler camilerimizde çocuklarımız ve babalarını hep birlikte namaz kılarken görmeyi istiyoruz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.