Karatay Ağız ve Diş Sağlığı hızla yükseliyor

Karatay Ağız ve Diş Sağlığı hızla yükseliyor
        Sağlık alanında birçok projeyi hayata geçiren Karatay Belediyesi, Karatay'ın çok ihtiyaç duyduğu bir sağlık merkezini daha ilçeye kazandırıyor. Çalışmaları hızla ilerleyen Karatay Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi inşaatı tamamlanıyor.

Sağlık alanında birçok projeyi hayata geçiren Karatay Belediyesi, Karatay'ın çok ihtiyaç duyduğu bir sağlık merkezini daha ilçeye kazandırıyor. Çalışmaları hızla ilerleyen Karatay Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi inşaatı tamamlanıyor.  Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli Karatay'da büyük bir ihtiyaç olan ağız ve diş sağlığı merkezinin 2017 yılı içerisinde hizmete açılacağının müjdesini verdi. Başkan hançerli 850 m2 arsa üzerinde 3 katlı olarak yapılan merkezin kaba inşaatının bittiğini ve bodrum kattan itibaren de ince inşaatının başladığını söyledi. Başkan Hançerli Karatay Belediyesi'nin sağlık alanında pek çok projeyi hayata geçirerek 20 adet sağlık tesisinin tamamlanıp İl Sağlık Müdürlüğü'ne devredildiğini belirtti.Türkiye'de bir ilk olan Alzheimer Gündüz Yaşam Merkezi'nin ve İsmil Kaplıcalarının da sağlık alanında yapılan çalışmalar olarak değerlendirilebileceğini vurgulayan Başkan Hançerli, yapımı Karatay Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Numune Hastanesi Karatay Semt Polikliniği'nin günde yaklaşık 4 Bin hasta kabul ettiğini hatırlatarak "Tedavi  için Numune Hastanesi Semt Polikliniğine gelen hastalarımız yürüme mesafesinde ağız ve diş sağlığı merkezine ulaşacaklar. Tedavi ihtiyacı duydukları pek çok branşı çok yakın bir mesafede yan yana bulacaklar. Yaptığımız tüm hizmetler gibi Karatay Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'de hemşerilerimizin mutluluğu ve huzurunun tesisi için hızla yükseliyor. Merkezimizin Karatay'ımıza ve Konya'mıza hayırlar getirmesini temenni ederim."dedi.

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.