Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca: Sporcularımızın başarılarıyla gurur duyuyoruz

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca: Sporcularımızın başarılarıyla gurur duyuyoruz
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay Belediyesi Spor Kulübü’nü başarıdan başarıya koşan genç yetenekleriyle buluştu.

Karatay Belediyesi Spor Kulübü’nün yetenekli sporcuları, yerel ve uluslararası arenalarda elde ettikleri başarılarla Karatay’ı gururlandırmaya devam ediyorlar.

Göreve geldiği günden itibaren kulübün imkânlarını önemli oranda geliştiren ve sporcuları güçlü bir şekilde destekleyen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da, başarılı gençlerle buluştu. Karatay Belediye Başkan Yardımcıları, Karatay Belediyesi Spor Kulübü yöneticileri ile spor kulübünün antrenörleri de programda Başkan Hasan Kılca’ya eşlik ettiler.

SPORCULARIMIZIN GELİŞMESİNE ÇOK ÖNEM VERİYORUZ

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, hem genç sporcularla hem de eğitmenleriyle gurur duyduklarını belirterek şöyle konuştu; “Karatay Belediyesi olarak 2019’da kendimize bir yol haritası belirledik ve o günden bu yana da ciddi faaliyetler yapıyoruz. Okullarımızda düzenlediğimiz futbol turnuvalarında yeteneği bulunan gençlerimizin seçimini yaparak kulüp bünyemize kazandırıyoruz. Kulübümüz bünyesindeki sporcularımızın gelişmesi ve yetişmelerine de büyük önem veriyoruz. Bunun meyvelerini de çok şükür sizlerin sayesinde alıyoruz. Bu vesileyle başarılarınızı tebrik ediyorum ve bunun devamını diliyorum. Karatayımızın ve belediyemizin adını birçok platformda duyurduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum. Tabii burada en büyük emek bizce ailelerindir. Yine hocalarımızın büyük emekleri var. Bizler de belediye olarak sizlere destek vermeye devam edeceğiz.”

baskan-hasan-kilca-1.jpg

baskan-hasan-kilca-2.jpg

GENÇLERİMİZİN DAHA BAŞARILI OLMASI İÇİN TESİSLEŞMEYE BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ

Spor alanında tesisleşmenin önemine değinen Başkan Hasan Kılca, tesisleri sporun vazgeçilmezi olarak nitelendirdi.

Hasan Kılca; “Karatay’da spor altyapısının daha da güçlendirilmesi bağlamında ilçemizdeki tüm okullarımıza gerek kapalı spor salonları gerek halı sahalar kazandırıyoruz. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzle ortak hareket ederek ihtiyaç duyulan projeleri hayata geçiriyoruz. Eğitime yaptığımız yatırım gibi spora yönelik hamlelerimizin temel amacı da yine geleceğimize yöneliktir. Çünkü sizler bizim geleceğimizsiniz. Siz gençlerimizin sporla büyümesini ve yetişmesini arzuluyoruz. Zira sporla, sanatla ve kültürle eğitimini sürdüren çocuklarımızın çok daha başarılı olduğunu görüyoruz. Bu kapsamda belediye olarak geçtiğimiz günlerde Karatay Spor Merkezi’mizin temelini attık. İçerisinde kapalı spor salonundan yüzme havuzuna, bireysel spor branşlarının yapılabildiği daha birçok alanın olduğu bir proje. Birçok branşa hizmet verebilecek ve tek bir çatı altında topladığımız tesisimiz aynı zamanda belediye bütçemizin en büyük yatırımı. Gelecek yıl tamamlamayı hedeflediğimiz bu projemizden bölgedeki 11 mahalle istifade edebilecek. Bu hizmet ilçemiz ve Konyamız için çok kıymetli bir kazanım. Karatay’ı spor alanında daha ileriye taşımak adına gayretle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Programın sonunda Başkan Hasan Kılca, tüm sporcuları ayrı ayrı tebrik ederek onlara ve antrenörlerine hediyelerini takdim etti.

baskan-hasan-kilca-3.jpg

baskan-hasan-kilca-7.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.