Karatay Belediyesi ikramıyla Konyalıların içini ısıttı

Karatay Belediyesi mobil ikram aracıyla sabah saaterine işe giden vatandaşlara çorba ikramında bulundu. Her dönem olduğu gibi bu yıl da sıcak çorba ikramında bulunan Karatay Belediyesi Konyalıların gönlünü ısıttı.

Karatay Belediyesi’nin mobil ikram araçları, her dönem olduğu gibi bu yıl da sabahın erken saatlerinde işlerine gitmek için yola koyulan vatandaşları, ilçenin işlek noktalarında karşılayarak çorba ikram ediyor. Konyalılar, bu ikramla güne sıcak bir çorbayla başlamanın tadını çıkarıyor.

Belediye ekipleri, çorba ikramını sabah saatlerinde özellikle ilçede işçi servislerinin yoğun olduğu yerlerde, otobüs duraklarında ve meydanlarda yapıyor.

orba-ikrami-9.jpg

Karatay Belediyesi’nin çorba ikramı, işe gitmek için araç bekleyen vatandaşlardan tam not aldı. İçleri ısıtan söz konusu ikramı memnuniyetle karşılayan vatandaşlar, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’ya teşekkür ettiler.

orba-ikrami-8.jpg

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, soğuk havaların gelmesiyle birlikte gönülleri ısıtmak için çorba ikramı yaptıklarını kaydetti. Başkan Hasan Kılca; “Karatay Belediyesi olarak, soğuk Konya sabahlarında hemşehrilerimize sıcak çorba ikramında bulunuyoruz. Paylaştıkça mutlu oluyoruz. Çorbamızı paylaşarak gönülleri de ısıtmak istedik. Afiyet ve şifa olsun” dedi.

orba-ikrami-1-1.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.