Karatay Belediyesi teknoloji tutkunu Konyalı gençleri mobil uygulama ve oyun geliştiricileriyle buluşturdu

Karatay Belediyesi teknoloji tutkunu Konyalı gençleri mobil uygulama ve oyun geliştiricileriyle buluşturdu
 Editör
Karatay Belediyesi teknoloji tutkunu gençleri, Türkiye ve dünyanın önemli mobil uygulama ile oyun geliştirici firma temsilcileri, eğitimcileriyle buluşturdu.

Mobil uygulama, oyun geliştirme ve yapay zekâ dünyasında her yıl yeni trendler öne çıkıyor. Sürekli gelişen ve kendini yenileyen mobil dünya, teknolojik çözümlerin en hızlı adapte edildiği alanlardan biri.

KARATAY’DA BULUŞTULAR

Karatay Belediyesi de özellikle son 10 yıldır hızla büyüyen sektörü olan mobil uygulama, oyun geliştirme ve yapay zekâ alanlarında faaliyet gösteren firma ile marka temsilci ve eğitimcilerini Karatay’da gençlerle buluşturdu.

Karatay Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü koordinasyonundaki programda Google Developer Groups (GDG) Developer Relations Coordinator Beyza Sunay Güler ve Bilkent Üniversitesi’nden Çiçeklab Reserach Assistant Tolga Özgün, her geçen gün hızla büyüyen mobil uygulama sektöründe ilerlemek isteyen gençlere 1. Derece Eğitimler verdi.

Mobil uygulama ve oyun geliştirme alanında ilerlemek isteyen Konya ve Türkiye’nin farklı şehirlerinden 140 gencin Karatay’da buluştuğu programda eğitimciler; Playstore’a oyun yükleme, oyun açıklamaları ve yorumların takibi başta olmak üzere dijital becerilerin geliştirilmesi, proje yönetimi, mobil uygulama, oyun geliştirme, yapay zeka, teknoloji odaklı girişimcilik ve istihdam gibi daha birçok konuda eğitim verdiler. Eğitimlerini tamamlayan katılımcılara ayrıca eğitim sertifikası da verildi.

TEKNOLOJİ TUTKUNU GENÇLERDEN TEŞEKKÜR

Karatay Belediyesi tarafından düzenlenen eğitim programına katılan gençler de, proje dolayısıyla Karatay Belediyesi’ne teşekkür ettiler. Gençler, söz konusu eğitim programının gelişimleri ve gelecekleri için önemli bir katkı sunduğuna vurgu yaparak bu tür projelerin devam etmesini istediler.

oyun-uygulama-egitimi-2-001.jpg

oyun-uygulama-egitimi-6.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.