Karatay Belediyesi'nin proje ve yatırımları Çad'a örnek olacak

Karatay Belediyesi'nin proje ve yatırımları Çad'a örnek olacak
 Editör
Bazı program için Türkiye'de olan Çad 4. Bölge Büyükşehir Belediye Başkanı Maire Haroun Ramat ve beraberindeki heyet, Başkan Kılca'ya ziyarette bulundu. Başkan Kılca'dan yaptığı hizmetlerle ilgili bilgi alan heyet proje ve yatırımları yerinde inceledi.

Çad 4. Bölge Büyükşehir Belediye Başkanı Maire Haroun Ramat, Belediye Başkanı Özel Kalemi Mme Fatıme Aouadalkerım ve Baladi Derneği Başkanı Dr. Yaya Abdoulaye Abakar, Karatay Belediyesi’ni ziyaret etti.

Bir dizi program için Türkiye’de bulunan Çad heyeti, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’yı makamında ziyaret etti.

"KARŞILIKLI OLARAK BİLGİ VE TECRÜBE PAYLAŞIMI YAPMIŞ OLACAĞIZ"

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Çad Heyeti’ni Karatay’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Hasan Kılca; “Sizleri kadim şehrimiz Konyamızda, Karatay’ımızda ağırlamaktan duyduğum memnuniyeti dile getirmek istiyorum. Birkaç günlüğüne belediyelerimizle karşılıklı olarak bilgi ve tecrübe paylaşımı yapmış olacağız. Belediye olarak Park ve Bahçeler, Fen İşleri, Yapı Kontrol, Sosyal ve daha birçok müdürlüğümüzün koordinesinde yürüttüğümüz hizmetleri, yürüttüğümüz projeleri sizlerle paylaşacağız. Konyamız kadim bir şehir ve geçmişi binlerce yıl öncesine dayanıyor. Özellikle Hz. Mevlana, İbn-i Arabi, Şems-i Tebrizi, Şeyh Sadrettin-i Konevi ve daha birçok alimin yaşadığı bir şehir Konyamız. Konya hem tarih hem tarım hem sanayi hem de turizm şehridir. Bizler de böylesine güzel bir şehirde ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

karatay-belediyesi-2.jpg

"YENİ BİLGİLERLE BİZLER DE ŞEHRİMİZDE HİZMET ETMEYİ SÜRDÜRECEĞİZ"

Çad 4. Bölge Büyükşehir Belediye Başkanı Maire Haroun Ramat, Karatay’da bulunmaktan çok mutlu olduğunu aktardı. Maire Haroun Ramat şunları dile getirdi; “Konya çok güzel ve oldukça da düzenli bir şehir. Konya’da ve Karatay’da olmaktan dolayı çok mutluyum. Konya’nın ve Karatay Belediyesi’nin yaptığı hizmetlerle ilgili bilgi paylaşımını önemsiyoruz. Buradan alacağımız yeni bilgilerle bizler de şehrimizde hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Bize ve şehrimize yaptığınız bu katkı dolayısıyla sizlere teşekkür ediyorum.”

karatay-belediyesi-3.jpg

Çad 4. Bölge Büyükşehir Belediye Başkanı Maire Haroun Ramat, Belediye Başkanı Özel Kalemi Mme Fatıme Aouadalkerım ve Baladi Derneği Başkanı Dr. Yaya Abdoulaye Abakar’dan oluşan heyet, belediye yatırımlarıyla ilgili verilen sunumların ardından 3 gün boyunca Karatay Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan eğitim, spor ve sosyal tesisler, parklar, bahçeler teknik yapılar ile daha birçok projeyi de yerinde gezerek inceleme fırsatı da buldular.

karatay-belediyesi-5.jpg

karatay-belediyesi-6.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.