Karatay Belediyespor Kulübü Kick Boks Takımı derecelerle döndü

Karatay Belediyespor Kulübü Kick Boks Takımı derecelerle döndü
Karatay Belediyespor Kulübü Kick Boks Takımı “Türkiye Kick Boks Şampiyonası”na 8 sporcusuyla katılarak 3 derece elde etti.

Karatay Belediyespor Kulübü bünyesinde faaliyetlerine başarılı bir şekilde devam eden Kick Boks Takımı, Ordu’da düzenlenen “Türkiye Kick Boks Şampiyonası”ndan derecelerle döndü. Şampiyonaya 8 sporcuyla katılan takım, turnuvada 3 derece elde ederek gençlerin bu alana ilgi duymaları açısından önemli bir motivasyon kaynağı oldu.

Karatay Belediyespor Kulübü Kick Boks Takımı, Türkiye Kick Boks Federasyonu’nun 2022 yılı faaliyet programında yer alan ve bu yıl Halil Dürüst anısına yapılan “Türkiye Kick Boks Turnuvası”na 8 sporcuyla katıldı.

karatay-belediyespor-2.jpg

Karatay Kick Boks Takımı; minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde 19-27 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilen, 76 ilden 6 bine yakın sporcu, antrenör ve hakemin katıldığı turnuvadan 3 derece ile döndü. Yıldızlar kategorisinde yarışan Karatay Belediyespor Kick Boks Takımı sporcusu Ahmet Hakan Göksel Point Fighting 37 kiloda, Minikler kategorisinde ise Ali Osman Samancı Point Fighting 42 kiloda, Uğur Ali Göksel de 28 kiloda üçüncü oldular. Ordu Recep Kara Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaların ardından dereceye giren sporculara madalyaları ise, Ordu Valisi Tuncay Sonel'in yanı sıra federasyon yetkilileri ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç tarafından verildi.

karatay-belediyespor-3.jpg

GENÇLERİMİZİN BAŞARILARINI ÖNEMSİYORUZ

Türkiye Kick Boks Turnuvası’nda dereceye giren Karataylı sporcuları tebrik eden Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay Belediyespor Kulübü’nün başarılarına her gün yenilerini ekleyerek yoluna devam ettiğinin altını çizdi.

Karatay Belediyesporlu gençlerin ilçeyi başarıyla temsil ettiğini belirten Başkan Hasan Kılca; “Ordu’daki turnuvaya 8 sporcumuzla katıldık ve 3 derece elde ettik. Her başarıyı önemsiyoruz ve bu başarıları, onların kendilerini daha da geliştirmesine imkan sunan bir motivasyon kaynağı olarak görüyoruz. Bu vesileyle antrenörlerimizi ve tüm sporcu kardeşlerimi kutluyorum. Ülkesine, milletine ve bayrağına bağlı bir gençlik arzusu içindeyiz. Gençlerimiz de bunun için kıymetli bir çaba içerisindeler. Belediye olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduk, bundan sonra da her zaman onların yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

karatay-belediyespor-4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.