Karatay'da emekli konaklarında sağlık seminerleri

Karatay'da emekli konaklarında sağlık seminerleri
KONYA (AA) - Karatay Belediyesince faaliyet gösteren emekli konaklarında, emeklilere yönelik bilgilendirici sağlık seminerleri düzenleniyor.Karatay Toplum...

KONYA (AA) - Karatay Belediyesince faaliyet gösteren emekli konaklarında, emeklilere yönelik bilgilendirici sağlık seminerleri düzenleniyor.

Karatay Toplum Sağlığı Merkezi tarafından düzenlenen "Yaşlılık ve Beslenme" seminerinde sindirim, solunum, sinir, bağışıklık sistemi, böbrek işlevi ve enerji metabolizmasında yaşlanmayla oluşan değişiklikler hakkında bilgi veriliyor.

İlçe Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, burada yaptığı açıklamada, seminerlerin belirli gün ve aralıklarla devam ettiğini belirtti.

Kurumlar arası dayanışma neticesinde bu tür sağlık seminerlerinin aksatılmadan sürdürülmesine önem verdiklerini dile getiren Hançerli, "Emeklilerin sağlıklı yaşamaları yönünde hizmet vermek bizim için önemli. İlçemize kazandırdığımız emekli konaklarıyla emekli hemşehrilerimizin daha sağlıklı günler geçirmelerine vesile olamak için çalışıyoruz." dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.