Karatay'da esnaflar "evet" diyor

Karatay'da esnaflar "evet" diyor
Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, 16 Nisan’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi halk oylaması için ‘EVET’ çalışmaları kapsamında Melike Hatun Çarşısı ve Piri Mehmet Paşa Çarşısı esnaflarını ziyaret etti.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, 16 Nisan’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi halk oylaması için ‘EVET’ çalışmaları kapsamında Melike Hatun Çarşısı ve Piri Mehmet Paşa Çarşısı esnaflarını ziyaret etti. Ziyarete Başkan Hançerli'nin yanı sıra AK Parti İl Teşkilatı ve AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Kolları, Karatay Belediyesi Meclis üyeleri katıldı.

Esnafa karanfil ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine "EVET" ile ilgili bilgilendirme broşürleri dağıtan Başkan Hançerli'ye esnaflar yoğun ilgi gösterdi. Başkan Hançerli'nin gerçekleştirdiği ziyaretlerde; daha güçlü, 2023, 2071 hedeflerine doğru durmadan ilerleyen bir Türkiye için "EVET" diyeceklerini belirten esnaflar; Başkan Hançerli'nin gerçekleştirdiği ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Konu ile ilgili yaptığı açıklamada Konya'dan güçlü bir "EVET" çıkması için çalıştıklarını söyleyen Başkan Hançerli; "Ülkemizin gelecekteki yönetiminin belirleneceği bu seçimde Konyamızın ve Karatayımızın üstüne düşeni fazlasıyla  yapacağına eminim."dedi.

Çalışmalara katkı sağlayan herkese teşekkür eden Başkan Hançerli; halk oylamasına sayılı günler kala çalışmaların aralıksız süreceğini belirtti.  

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.