Karatay’da güvenlik hizmetlerine yeni merkez! 5 mahalleye hizmet verecek

Karatay’da güvenlik hizmetlerine yeni merkez! 5 mahalleye hizmet verecek
Karatay’da yapımı süren yeni Polis Merkezi, İstiklal Mahallesi başta olmak üzere 5 mahalleye hizmet verecek. Modern merkez, bölgedeki güvenlik hizmetlerine önemli katkı sağlayacak

Karatay’da nüfusun ve yerleşim alanlarının hızla geliştiği bölgelerden birine yeni Polis Merkezi kazandırılıyor. İstiklal Mahallesi’nde yapımı devam eden merkez, aralarında Saraçoğlu, Erler, Başak ve Karaaslan’ın da bulunduğu 5 mahalleye hizmet verecek.

Karatay Belediyesi tarafından İstiklal Mahallesi’nde yapımına başlanan Polis Merkezi’nde çalışmalar sürüyor. Modern yapısı ve işlevsel alanlarıyla dikkat çeken merkezin tamamlanmasıyla birlikte bölgedeki vatandaşların güvenlik hizmetlerine daha hızlı ve kolay şekilde ulaşması hedefleniyor.

3 BİN 379 METREKARELİK ALANDA İNŞA EDİLİYOR

İstiklal Polis Merkezi, toplam 3 bin 379,46 metrekarelik arsa üzerine inşa ediliyor. Projenin toplam inşaat alanı ise 976 metrekare olacak.

Bodrum, zemin ve bir normal kattan oluşacak şekilde planlanan merkez, tamamlanmasının ardından Konya İl Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edilecek. Yeni hizmet binasının, emniyet personelinin çalışma koşullarına da katkı sağlaması bekleniyor.

5 MAHALLEYE HİZMET VERECEK

İstiklal Mahallesi’ndeki merkezin yalnızca bulunduğu mahalleye değil, çevredeki Saraçoğlu, Erler, Başak ve Karaaslan mahallelerine de hizmet vermesi planlanıyor.

Bölgede artan yerleşimle birlikte ortaya çıkan kamu hizmeti ihtiyacına cevap vermesi beklenen Polis Merkezi’nin tamamlanmasıyla güvenlik hizmetlerinin daha etkin yürütülmesi amaçlanıyor.

KILCA: KARATAY’IN İHTİYAÇLARINA YÖNELİK YATIRIMLARIMIZ SÜRÜYOR

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, ilçenin gelişen mahallelerinde vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik yatırımlar gerçekleştirmeye devam ettiklerini söyledi.

İstiklal Mahallesi başta olmak üzere 5 mahalleye hizmet verecek yeni Polis Merkezi’nin de bu yatırımlardan biri olduğunu belirten Kılca, merkezin tamamlandığında hem vatandaşlara sunulan hizmetlerin niteliğini artıracağını hem de emniyet teşkilatının çalışma şartlarına katkı sağlayacağını ifade etti.

Kılca, yatırımın Karatay’a, Konya’ya ve emniyet teşkilatına hayırlı olmasını diledi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.