Karatay'da istişare toplantısı

Karatay'da istişare toplantısı
Karatay Kaymakamlığı tarafından Kamu - Kurum ve kuruluşlarının iş, işlem ve işleyiş, yatırım performansları ve birimler arası eş güdümü sağlanması konusunda istişare toplantısı düzenlendi.

Toplantıya Karatay Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Daire Müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı. Toplantıda söz alan Karatay Kaymakamı Mustafa Altıntaş, kurumlar arasında koordinasyon sağlamak ve hizmet konusunda eksikliklerin giderilmesi noktasında böyle bir istişare toplantısını gerçekleştirdiklerini söyledi. Karatay'da vatandaşımızın huzur ve refahı bizim öncelikli görevimizdir diyen Altıntaş, koordinasyon gerektiren her konunun değerlendirileceğini ve Karatay insanının yaşamını güzelleştirmek için el birliği ile çalışacaklarını ifade etti. Mustafa Altıntaş ayrıca Başkan Mehmet Hançerli'ye, Kurum ve Kuruluşların yöneticileri ile mahalle muhtarlarına bugüne kadar yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

 

        Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ise "Hepimizin bir derdi var o da Karatay'ı bir adım öteye götürmektir" diyerek başladığı konuşmasında yeni Büyükşehir Yasası kanunuyla birlikte Karatay'da nüfusun %7 artış gösterdiğini, alan olarak ise 4,5 kat artış olduğunu ve bununla birlikte 90 km lik bir alana hizmet ulaştırdıklarını söyledi. Hançerli toplantıda Şehir Hastanesi, Karatay Şehir Parkı, Alaaddin - Adliye Tramvay hattı, Saraçoğlu Hobi Bahçeleri, Nakipoğlu Hastanesinin Karatay Belediyesi Numune Hastanesi Ek Hizmet Binasına dönüştürülmesi, Kentsel Dönüşüm, Kalenderhane ve 2 Nolu Aile Sağlığı Merkezleri, Sosyal Tesisler, Fevzi Çakmak Yüzme Havuzu, Asfalt ve Ağaçlandırma çalışmaları, Yeni Cadde ve Sokakların kamulaştırılması ile Yeni Bağlanan mahallelere yapılan çalışmalar hakkında slayt eşliğinde bilgi vererek çalışmaların durmaksızın devam ettiğini vurguladı.

 

        Başkan Mehmet Hançerli'nin bilgi sunumunun ardından Kamu kurum ve kuruluşlar söz alarak Karatay'ın sorunları ve geleceğe yönelik planlar konuşuldu. Toplantı karşılıklı soru cevabın ardından son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.