Karatay’da Ovakavağı Sosyal Tesisi hizmete açıldı

Karatay’da Ovakavağı Sosyal Tesisi hizmete açıldı
Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediyesi tarafından merkeze uzak Ovakavağı Mahallesi'ne kazandırılan ve içerisinde muhtar ofisinin de bulunduğu çok amaçlı sosyal tesis, hizmete açıldı.

Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediyesi tarafından merkeze uzak Ovakavağı Mahallesi'ne kazandırılan ve içerisinde muhtar ofisinin de bulunduğu çok amaçlı sosyal tesis, hizmete açıldı.

Karatay ilçesinin ihtiyaçları ve mahallelerin talepleri doğrultusunda bugüne kadar ilçeye birçok proje kazandıran Karatay Belediyesi, vatandaşların yaşam kalitesini yükseltecek bir yatırımı daha hizmete açtı. Bu çerçevede merkeze uzak Ovakavağı Mahallesi'nde yapımı tamamlanan ve içerisinde muhtarlık ofisinin de bulunduğu çok amaçlı sosyal tesis, düzenlenen törenle açıldı. 150 metrekare inşaat alanına sahip Ovakavağı Sosyal Tesisi, çok amaçlı olarak tasarlandı ve çevre düzenlemesiyle birlikte 2 milyon 880 bin liraya mal edildi.

iha-20231209aw094710-2.jpg

KARATAY'IMIZIN TAMAMINA AYNI HİZMETLERİ YAPIYORUZ

Törende konuşan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, temel hedeflerinin Karatay'a hizmet etmek ve hizmet ile yatırımların kalitesini daha da artırmak olduğuna dikkat çekti. Karatay'ın tüm mahallelerine eşit hizmet götürdüklerini vurgulayan Başkan Kılca, "Sık sık muhtarlarımızla ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek mahallelerin ihtiyaçlarını yerinde tespit ediyoruz. Bu noktada yola çıkarken merkezde ne varsa merkeze uzak mahallelerimizde de aynısı olacak kararını almıştık. Ovakavağı Mahallemizi ziyaretlerimizde hemşehrilerimizin taleplerini not ettik. Burada altyapı ihtiyaçları, sosyal tesis ihtiyacı vardı. Notlarımızı aldık ve hepsini teker teker yerine getirdik. Merkezdeki tüm sokaklarımızı kilit parke yaptık. Ana caddelerimizi sıcak asfalt yaptık. İsmil'e yaklaşık 9 kilometre sıcak asfalt yaptık. Hayıroğlu bağlantısını hem genişlettik hem de sıcak asfalt olarak yeniledik. Şimdi sulama kanallarımızın betonlanması çalışmasını yürütüyoruz. Çiftçilerimiz, tarımsal üretim noktasında büyük alın teri döküyor. Bilhassa tarımın ve gıdanın önemini pandemi sürecinde daha iyi anladık. Dolayısıyla çiftçilerimize ve hemşehrilerimize ne kadar destek versek azdır. Vatandaşlarımızın sosyal aktivitelerini çeşitlendirecek sosyal tesislerimizi tüm mahallelerimizde yapıyoruz. Ovakavağı Mahallemize de içerisinde muhtar ofisi de bulunan çok amaçlı bir sosyal tesis kazandırdık. Hemşehrilerimizin huzuru ve mutluluğu için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz" dedi.

iha-20231209aw094710-3.jpg

Ovakavağı Sosyal Tesisi'nin ilçeye hayırlı olmasını dileyen Karatay Kaymakamı Cengiz Ayhan ise Karatay Belediyesi'nin ilçeye yaptığı hizmet ve yatırımlar için Başkan Hasan Kılca'ya teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Karatay Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Ovakavağı Sosyal Tesisi, dualarla hizmete açıldı. Ovakavağı Sosyal Tesisi'nin resmi açılış törenine Karatay Kaymakamı Cengiz Ayhan, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ve yönetim kurulu üyeleri, Karatay mülki erkanı, Karatay Belediyesi meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.