Karatay'da Ramazan Bereketi

Karatay'da Ramazan Bereketi
Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli Şefkat Evlerinde kalan ailelerle iftar programında bir araya geldi

Yılladır ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşan Karatay Belediyesi, Ramazan ayında vatandaşın sofralarına konuk oluyor. Karatay Şefkat Evlerinde ikamet eden ailelere yönelik düzenlenen iftar programına Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Karatay Belediyesi Kent Konseyi Yönetim Kurulu ve Üyeleri, Karatay Belediyesi Meclis Üyeleri, AK Parti Karatay Teşkilat Üyeleri ve Şefkat Evleri sakinleri katıldı. İlçe sınırları içerisindeki yardıma muhtaç ailelerin her zaman yanlarında olma gayreti içerisinde olduklarını dile getiren ve ailelerle birebir görüşen Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, "Karatay Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi ailelerimizi bulundukları konumdan biraz olsun kurtarmak, huzurlu ve mutlu olmalarını sağlamak için imkânlarımız dâhilinde sosyal belediyecilik anlayışımızla hareket etmekteyiz. Bereket ayında onların sofralarına bir katkımız olması ve yüzlerinin gülmesi için çaba sarf ediyoruz" dedi.

 

 

 

"Batının kirli oyununu Türkiye bozacak"

 

Ramazan ayının paylaşma ayı olduğuna dikkat çeken Başkan Hançerli, "Her akşam ihtiyaç sahibi bir ailemizin kapısını çalıp misafir oluyoruz. Amacımız ihtiyaç sahibi ailelerimize yardımcı olabilmek" diye konuştu. Başkan Mehmet Hançerli, 'Karatay Belediyesi olarak her zaman vatandaşımızın yanındayız, olmaya da devam edeceğiz. Yeter ki vatandaşlarımızın bu bereket ayında hayır dualarını alabilelim' ifadelerini kullanarak Şefkat Evlerindeki 96 dairede yenileme çalışmaları yapacaklarının müjdesini verdi. İslam coğrafyasında yaşanan gelişmelere de değinen Başkan Mehmet Hançerli, Batının Haçlı Seferi oyunlarıyla Müslüman ülkeleri sindirmeye çalıştığını söyleyerek; "Batı çirkin yüzünü Ramazan ayında da göstermeye devam ediyor. Müslüman topraklarına acı, zulüm ekmeye çalışıyorlar. Kriz üzerine kriz üretmeye çalışanların oyununu İslam coğrafyasının kilit taşı olan Türkiye bozacak" dedi. Başkan Hançerli'den sonra söz alan AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ise Tüm İslam aleminin ve Konyalıların Ramazanını kutladı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.