Karatay'da Yeniden Refah'ın adayı İsa Duysak

Karatay'da Yeniden Refah'ın adayı İsa Duysak
İş İnsanı İsa Gökhan Duysak, Yeniden Refah Partisi Karatay Belediye Başkan Adayı oldu.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan'ın onayı ve İl Başkanı Temel Peker'in tensipleriyle, İş İnsanı İsa Gökhan Duysak Yeniden Refah Partisi Karatay Belediye Başkan Adayı oldu.

YENİDEN REFAH PARTİSİ KARATAY'DA GENÇ ADAYA GÜVENDİ

Başkan Duysak, "Karatay İlçemize yeni hizmetlerin gerçekleştirilmesi, yeni projelerin hayata geçirilmesi ve en temel ihtiyaçların karşılanabilmesi için mesai mefhumu gözetmeksizin var gücümüzle refah getirebilmek adına çalışacağız. Şahsıma yetki verilirse, Allah'ın izniyle, Karatay ilçemizi bizlere inanan ve güvenen arkadaşlarımızla omuz omuza vererek, 5 yıl içerisinde en az 20-30 yıl ileriye götüreceğimize inancım tamdır. Meselem, sevdalısı olduğum Karatay'a ve ülkeme daha hayırlı ve kapsamlı hizmetlerle katkı verebilmektir." dedi.

İsa Gökhan Duysak Kimdir?

İsa Gökhan Duysak, 28 Ağustos 1989 tarihinde Konya'da doğmuştur. İlk, orta ve lise öğrenimini Konya'da tamamlamış; ardından Kanada York Üniversitesi'nden lisans derecesi almıştır.

Ticari faaliyetleri kapsamında 2008-2012 yılları arasında 4 yıl boyunca Fransa'da bulunan Başkan Duysak, Basın-Yayın sektörü, imalat sanayi, yazılım ve dış ticaret alanlarında aktif bir şekilde ticaret yapmakta.

Yeniden Refah Partisi Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Konya İl Başkan Yardımcılığı görevini sürdüren Başkan Duysak aynı zamanda Konya Gazeteciler Cemiyeti ve Dersiad Yönetim Kurulu Üyesi olarak da aktif bir şekilde görev almakta.

Evli olan Duysak'ın bir kız çocuğu bulunmakta. Ayrıca, Fransızca ve İngilizce konularında iyi derecede bilgi sahibidir.

Yeniden Refah Partisi, İsa Gökhan Duysak'ı Karatay Belediye Başkan Adayı olarak belirlemiş olup, kendisi bu göreve atanmıştır.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.