Karatay’ın Karacan’ı eğlendirirken eğitiyor

Karatay’ın Karacan’ı eğlendirirken eğitiyor
​​​​​​​Karatay Belediyesi Sıfır Atık Tiyatro Ekibi, kampanyanın ekran yüzü olan Karacan ile birlikte ilçeye bağlı merkezden uzak mahallelerdeki okullarda eğitim alan çocuklara eğitici gösteriler sunuyor

Karatay’a bir bütün olarak bakan, merkezde sunulan hizmetlerin aynısını merkezden uzak mahallelere taşıyan Karatay Belediyesi, bu çalışmalarını eğitim faaliyetlerine de yansıtıyor. Karatay Belediyesi’nin Sıfır Atık Tiyarto Ekibi ve Sıfır Atık kampanyasının yüzü Karacan, merkeze uzak mahallelerdeki okulları ziyaret ederek çocuklara yönelik eğitimler içeren gösteriler düzenliyor.

karatay.jpg

Okullarındaki tiyatro gösterilerini ilgiyle izleyen çocuklar ise hem Karacan ve beraberindeki tiyatrocuların sunduğu gösterilerle eğlenceli vakit geçiriyor; hem de bu gösterilerde verilen eğitici mesajları alıyor.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “Sıfır Atık tiyatro ekibimiz ve kampanyamızın yüzü Karacan ile merkeze uzak mahallelerimizdeki okullarımızda çocuklarımıza yönelik eğitimler içeren gösteriler düzenliyoruz. Özellikle okullarımızda yaptığımız çalışmaları Sıfır Atık ve Geri Dönüşüm Eylem Planımızın en önemli başlıklardan biri olarak görüyorum” dedi.

karatay3.jpg

Eğitim odaklı tiyatro gösterilerinin merkezden uzak mahallelerde belirli aralıklarla devam edeceği öğrenildi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.