Karataylı sporcular Bursa’dan kupa ve madalyalarla döndü

Karataylı sporcular Bursa’dan kupa ve madalyalarla döndü
Karatay Belediyespor Kulübü’ne bağlı Atıcılık Takımı sporcuları, “Skeet Federasyon Kupası” müsabakalarında önemli dereceler elde etti.

Türkiye Atıcılık Federasyonu’nun Bursa’da düzenlediği “Skeet Federasyon Kupası” müsabakalarında Karatay Belediyespor Kulübü’ne bağlı Atıcılık Takımı sporcuları, kendi kategorilerinde önemli dereceler elde etti.

Karatay Belediyespor Kulübü bünyesinde faaliyetlerine yeni başlayan Atıcılık (Skeet) takımı katıldığı müsabakalarda adından söz ettiriyor.

Bu kapsamda Türkiye Atıcılık Federasyonu’nun Bursa’da düzenlemiş olduğu Skeet Federasyon Kupası müsabakasından Karatay Belediyespor sporcuları üç kategoride madalya ve kupalarla döndü.

Büyük bir çekişmeye sahne olan Skeet Federasyon Kupası’nda Büyük Bayanlar kategorisinde Milli Sporcu Nur Banu Balkancı altın madalya, Yıldız Erkekler kategorisinde genç sporcu Muhittin Can Önür gümüş madalya kazandı. Büyük Erkek takım kategorisinde ise milli sporcular Onur Atak, Salih Hafız ve Ahmet Baran üçüncülük kupasının sahibi oldular.

aticilik-takimi-bursadan-kupalarla-dondu-2.jpg

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Atıcılık (Skeet) Takımı’nın elde ettiği söz konusu başarılar dolayısıyla sporcuları, antrenör ve kulüp yöneticilerini tebrik etti. İlçede sportif faaliyetleri daha da artıracaklarını söyleyen Başkan Hasan Kılca, sporun birleştirici ruhunu Karatay’ın tamamına yayacaklarını aktardı.

aticilik-takimi-bursadan-kupalarla-dondu-4.jpg

Hasan Kılca: “Atıcılık Takımımız faaliyetlerine yeni başlamasına rağmen katıldıkları tüm turnuvalardan derecelerle dönerek yüzümüzü ağartıyor. Bizler de başta gençlerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızın daha dinamik ve sağlıklı bir hayat sürmesi için etkinliklerimize her geçen gün bir yenisini ekliyoruz. Bursa’da gerçekleştirilen Skeet Federasyon Kupası’ndan madalya ve derecelerle dönen tüm sporcularımızı, kulüp yöneticilerimizi ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.