Karate Federasyonu Başkanı Delihasan:

Karate Federasyonu Başkanı Delihasan:
"Uluslararası arenada katıldığımız her organizasyon, önümüzü görebilmemiz açısından önem arz ediyor"

ANKARA (AA) - Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, 18. Balkan Karate Şampiyonası'nda milli takım sporcularının kürsüye çıkabilmek için büyük çaba sarf ettiğini söyledi.

Delihasan, şampiyonada milli sporcuların performanslarının kendilerini memnun ettiğini belirterek, "Uluslararası arenada katıldığımız her organizasyon, önümüzü görebilmemiz açısından önem arz ediyor" dedi.

Balkan Şampiyonası'nın 5-8 Mayıs tarihlerinde Fransa'da düzenlenecek olan Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası ve 25-30 Ekim tarihlerinde Avusturya'da organize edilecek Büyükler Dünya Şampiyonası öncesi büyük bir sınav olduğunu ifade eden Delihasan, "Avrupa Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası'nda takım halinde zirveye çıkmıştık. 2016 yılında ülkemizi uluslararası organizasyonlarda en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Kıbrıs'taki Avrupa Şampiyonası'nda olduğu gibi evimizdeki Balkan Şampiyonası'nda da zirveye çıkmayı başardık. Amacımız dünyanın da zirvesine çıkabilmek" diye konuştu.

Milli sporcular, İstanbul'da organize edilen şampiyonada, 5 altın, 4 gümüş ve 7 bronz kazanarak genel klasmanda ilk sırada yer almıştı.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.