Karayolları Genel Müdürlüğü açıkladı: İşte yol bülteni

Karayolları Genel Müdürlüğü açıkladı: İşte yol bülteni
Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor. Bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, 8 ve 9 Kasım 2023 tarihlerinde bazı karayollarında yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle trafikte aksama yaşanması bekleniyor.

GEBZE-ORHANGAZİ-İZMİR OTOYOLU

Orhangazi-Kılıç kavşaklarında, Orhangazi Tüneli İzmir istikametinde bakım ve onarım çalışması sebebiyle 2 şerit trafiğe kapatılarak, ulaşım tek şeritten sağlanacak.

TEM OTOYOLU

Çerkezköy-Kınalı kavşakları İstanbul istikametinde üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle 19.00-06.00 saatlerinde şerit kapatma uygulanacak.

TAG OTOYOLU

Osmaniye-Düziçi kavşakları 9-12. kilometrelerinde üstyapı onarım çalışmaları dolayısıyla şerit aktarımı yapılarak, ulaşım kontrollü devam ediyor.

SUBAŞI-BÜYÜKÇEKMECE YOLU

Kilometresindeki Muratbey Kavşağı kolunda üstyapı onarım çalışması sebebiyle ulaşım 3 kilometre ilerideki Çakıl Kavşağı'ndan sürdürülüyor.

GEREDE-ANKARA YOLU

23-28. kilometrelerindeki üstyapı yenileme ve yol genişletme çalışmaları nedeniyle Gerede-Ankara istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşıma Ankara-Gerede istikametinden iki yönlü izin veriliyor.

DİDİM AYRIMI-MİLAS YOLU

41-42. kilometrelerindeki yapım çalışmaları dolayısıyla Milas yönünde ulaşım tek şeritten gerçekleştiriliyor.

PINARBAŞI-GÜRÜN YOLU

12-18 ile 25-30. kilometrelerindeki yapım çalışması sebebiyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.

KONYA-ANTALYA YOLU

Demirkapı Tünelleri Konya-Antalya istikametindeki sağ tüpünde bakım ve onarım çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle sürücüler servis yoluna yönlendiriliyor.

DİYARBAKIR-MARDİN YOLU

33-35. kilometrelerindeki yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım sağ şeritten gidiş-geliş şeklinde devam ediyor.

TRABZON-RİZE YOLU

Kilometresinde Araklı Tüneli'nin Rize-Trabzon yönündeki çalışmalar sebebiyle saat 17.00'ye kadar ulaşım tek şeritten kontrollü sürdürülecek.

Trafikte aksamaya neden olabilecek bu çalışmalardan dolayı sürücülerin dikkatli olması ve trafik işaret ve işaretçilerine uyması gerekiyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.