Karayollarında bu güzergahlara dikkat! İşte 18 Nisan karayollarında son durum

Karayollarında bu güzergahlara dikkat! İşte 18 Nisan karayollarında son durum
Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Kınalı-Gümüşova kavşaklarında üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle 22.00-06.00 saatlerinde kesimler halinde şerit daraltması yapılarak, ulaşım diğer şeritlerden sağlanacak.

AYDIN-DENİZLİ

Otoyolu'nun 19-22. kilometrelerinde şev kayması sebebiyle emniyet şeridi ve sağ şerit trafiğe kapatıldı. Bu kesimde ulaşım orta ve sol şeritlerden sürdürülüyor.

AKSARAY-ORTAKÖY

Yolunun 9-11. kilometrelerindeki yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşıma kontrollü izin veriliyor.

Kızılcahamam-Kahramankazan-Ankara yolunun 30-33. kilometrelerinde Ankara-Kahramankazan-Kızılcahamam istikametindeki banket dışı ilave servis yolu yapım çalışmaları nedeniyle trafik akışı kontrollü devam ediyor.

KUMLUCA-KEMER-ANTALYA

Yolunun 78-82. kilometrelerindeki tünellerde bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle 09.00-17.00 saatlerinde (cumartesi ve pazar hariç) ulaşım kontrollü gerçekleştirilecek.

ARTVİN-ERZURUM

yolunun 1. kilometresindeki heyelan dolayısıyla ulaşım tek şeritten kontrollü sağlanıyor.

ORDU-ULUBEY

Gölköy yolunun 19. kilometresindeki heyelan önleme çalışmaları nedeniyle Ordu istikametinde ulaşım tek şeritten kontrollü devam ediyor.

ZARA-ŞEREFİYE

Suşehri yolunun 3-9. kilometrelerindeki yapım çalışmaları sebebiyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

ADIYAMAN-KAHTA

Yolunun 11-14. kilometrelerindeki yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü ve kontrollü sürdürülüyor.

ZONGULDAK-DEVREK

Yolunun 4-5. kilometrelerinde şev temizliği ve çelik ağ uygulama çalışmaları nedeniyle Zonguldak istikameti kısa süreli aralıklarla trafiğe kapatılıyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.