Karayollarında durum

Karayollarında durum
ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.Karayolları Genel...

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Ankara-Gölbaşı-Konya yolunun 11-12. kilometrelerindeki köprülü kavşak yapım çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun Ankara-Konya istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım karşı yönden iki yönlü gerçekleştiriliyor.

İzmir Çevre Otoyolu Seyrek Körülü Kavşağında yapılacak bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle İzmir Çevre Otoyolu Çiğli-Menemen istikametinde 2. Ana Jet Üssü Kavşağından kapatılarak ulaşım Harmandalı-Menemen istikametinden sağlanacak. Ayrıca Seyrek-Menemen yönü katılım kolu da 4 saat trafiğe kapatılacak.

Trabzon-Gümüşhane yolunun 4-5. kilometrelerinde meydana gelen heyelan nedeniyle trafik tek şeritten ve kontrollü olarak veriliyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.