Karayollarında durum

Karayollarında durum
ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmalarının yanı sıra kar ve tipi nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor....

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmalarının yanı sıra kar ve tipi nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Koyulhisar-Mesudiye devlet yolu kar ve tipi nedeniyle trafiğe kapandı.

Yalova-Bursa yolunun 26-27. kilometrelerinde Gemlik Sanayi Kavşağı 2. etap sanat yapıları çalışmaları nedeniyle ulaşım yeri değişerek bant aktarımı yapılması sebebiyle 28 Haziran'a kadar sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Sungurlu-Alaca-Zile yolunun 35-47. kilometrelerinde bulunan Aslanbey Köprüsü'ndeki yapım ve diğer çalışmalar nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.