Karayollarında durum

Karayollarında durum
ANKARA (AA) - Karayollarının yapım, onarım ve yenileme çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.Karayolları Genel Müdürlüğü...

ANKARA (AA) - Karayollarının yapım, onarım ve yenileme çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü Yol Durum Bülteni'ne göre, Karabük-Kastamonu yolunun 6. kilometresinde (Bostanbükü mevkisi) meydana gelen sel tahribatı nedeniyle ulaşım servis yolundan kontrollü sağlanmaktayken servis yolunda da heyelan meydana geldi. Heyelan nedeniyle yol trafiğe kapatılırken, ulaşım alternatif güzergah olarak Karabük-Kastamonu yolu 10. kilometredeki Akıllı Kavşak-Safranbolu Çevre Yolu- İlkille Kavşağı-Safranbolu Şehir Geçişi-Karabük üzerinden gerçekleştiriliyor.

Sungurlu-Alaca-Zile yolunun 35-47. kilometreleri arasında bulunan Aslanbey Köprüsü'ndeki yapım ve diğer çalışmalar nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Finike-Kumluca yolunun 0-5 kilometreleri arasında yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü gerçekleştiriliyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.