Karayollarında durum

Karayollarında durum
ANKARA (AA) - Karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması,...

ANKARA (AA) - Karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması, zincir, takoz ve çekme halatı bulundurulması, aşırı yağış alan yörelerde ani heyelan ve çökme olaylarına karşı dikkatli olunması gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Ankara Çevre Otoyolu-Eryaman kavşağı ile Ayaş kavşağı arasında direk dikimi ve enerji nakil hattı kablo çekimi yapılacağından, yarın 08.00-18.00 saatlerinde otoyol 15 dakikayı geçmeyecek kısa aralıklarla trafiğe kapatılacak.

Finike-Kumluca yolunun 0-5 kilometrelerinde yapım çalışmaları nedeniyle trafik 14 Mart'a kadar bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanacak.

Nusaybin-Cizre yolunun 14-32 kilometrelerinde yapım çalışmaları nedeniyle trafik tek şeritten gerçekleştirilecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.