Karayollarında durum

Karayollarında durum
ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.Karayolları Genel...

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bülteni̇ne göre, TEM otoyolunun Adana Doğu Kavşağı, Organize Sanayi Misis Kavşağı istikametinin 12-15'inci kilometreleri arasında üst yapım çalışması dolayısıyla bir şerit trafiğe kapatıldı. Ulaşım diğer şeritlerden sürdürülüyor.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 65-69'uncu kilometreleri arasında üstyapı çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü veriliyor.

Yalova-Bursa yolunun 26-27'nci kilometreleri arasında Gemlik Sanayi Kavşağı 2. Etap Sanat Yapıları çalışmalarında bant aktarımı yapıldığı için sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.