Karayollarında durum

Karayollarında durum
ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri...

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü günlük yol durumu bültenine göre, Tarsuz-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolunun Düziçi Kavşağı-Bahçe Kavşağı arasında bulunan Taşoluk Tüneli'nde kontrol sistemlerinin yenilenmesi çalışmaları nedeniyle her iki yönde ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor.

Beşikdüzü-Trabzon yolunun 23-25. kilometreleri arasında yapılacak orta refüj aydınlatma çalışmaları nedeniyle 08.00-16.00 saatlerinde Trabzon-Beşikdüzü istikametinde ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.

Kaş-Demre-Finike yolunun Finike Şehir Geçişinde Acısu Köprüsü yapım (yenileme) çalışması nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.