Karayollarında son durum 13 Kasım 2023

Karayollarında son durum 13 Kasım 2023
Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu Kandıra-Doğu İzmit kavşakları Alikahya mevkisinde altgeçit yapım çalışmaları nedeniyle güney taşıma yolundaki trafik, İstanbul-Ankara istikameti servis yoluna aktarılacak.

ANADOLU OTOYOLU'NUN KIZILCAHAMAM-KAHRAMANKAZAN

Kavşakları 1-2. kilometrelerinde Hamamçayı Köprüsü'nün giriş derzindeki hasar sebebiyle İstanbul istikametinde banket ve 1. şerit trafiğe kapatıldı. Burada ulaşım, diğer iki şeritten kontrollü sağlanıyor.

TAG OTOYOLU'NUN BAHÇE-NURDAĞI

Kavşakları 1-5. kilometrelerinde deprem hasarlarının onarım çalışmaları nedeniyle şerit aktarımı yapılarak ulaşım Adana istikametinden iki yönlü ve kontrollü sürdürülüyor.

DENİZLİ ÇEVRE

Yolu'nun 2. etap 0-14. ve Akseki-Alacabel yolunun 33-37. kilometrelerinde yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

ORDU-GİRESUN

15-18. kilometrelerinde (Havaalanı-Piraziz kavşakları) üstyapı yenileme, Ağrı-Cumaçay yolunun 0-12. kilometrelerinde ise yol yapım çalışmaları sebebiyle ulaşıma bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü izin veriliyor.

NİĞDE-POZANTI

Otoyolu'nun 0-4. kilometreleri Kırkgeçit 15. viyadüğünde derz çalışması yapılıyor. Bu nedenle Ankara istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Adana istikametinden iki yönlü devam ediyor.

İLİÇ-KEMALİYE-ARAPGİR

24-25. kilometrelerinde Kemaliye-Dutluca tünel bağlantı yolları ve Kemaliye Kozlupınar viyadüğü arası tünel ikinci işleri çalışması sebebiyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları önem taşıyor.

Çanakkale-Balıkesir

22-33. kilometrelerinde üstyapı ve sanat yapıları çalışmaları dolayısıyla ulaşım servis yolundan sağlanıyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.