Kardemir Karabükspor Başkanı Tankut:

Kardemir Karabükspor Başkanı Tankut:
"Bir deplasman maçından daha galibiyet alamadık. Bu sorunu bir an önce çözmeliyiz"

KARABÜK (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'un başkanı Hikmet Ferudun Tankut, deplasmanda kazanamama sıkıntısının, 0-0 beraberlikle döndükleri Altınordu deplasmanında da sürmesinden şikayet etti.

Tankut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bekledikleri gibi Altınordu ile zor bir karşılaşma oynadıklarını, hedefledikleri galibiyeti alamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Şampiyonluk yolunda mutlaka deplasman maçlarından da puan almaları gerektiğini ifade eden Tankut, şunları söyledi:

"Altınordu karşısında 3 puan alıp haftaya lider girmek istemiştik ancak olmadı. Bir deplasman maçından daha galibiyet alamadık. Bu sorunu bir an önce çözmeliyiz. Teknik heyet bu konu üzerinde duruyor ve çalışmalar yapıyor. Bundan sonraki maçlarımızı kazanıp, hedefimize ulaşmaya gayret edeceğiz. Ben hem teknik heyete hem de futbolculara mücadele için teşekkür ediyorum. Ligde kolay maç yok. Her takım bir diğerini yenebilecek kalitede. Puanlar da bunu gösteriyor."

Tankut, önlerindeki Adana Demirspor maçına iyi hazırlanıp, saha ve seyirci avantajını da kullanarak galip gelmek için çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.