Kardemir Karabükspor Başkanı Tankut:

Kardemir Karabükspor Başkanı Tankut:
"Ligde artık önemi çok artan ve telafisi olmayacak haftalara girdik"


KARABÜK (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'un başkanı Hikmet Ferudun Tankut, "Ligde artık önemi çok artan ve telafisi olmayacak haftalara girdik" dedi.

Tankut, gazetecilere yaptığı açıklamada, hafta sonu Adana Demirspor ile yapacakları maçın hazırlıklarını yoğun bir tempo içinde sürdürdüklerini söyledi.

Her maçın önemli olduğunu ancak bu hafta sahalarında oynayacakları karşılaşmanın ayrı bir öneminin bulunduğuna işaret eden Tankut, "Geçen hafta deplasmanda 2 puan kaybettik. İç saha maçlarımızda fire vermememiz gerekiyor. Ligde artık önemi çok artan ve telafisi olmayacak haftalara girdik. Adana Demirspor maçı da bunlardan birisi. Kazanmak zorundayız ve bunu başarmak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Tankut, Adana Demirspor maçında en büyük görevin taraftarlara düştüğünü vurgulayarak, taraftarlardan takımı sonuna kadar desteklemelerini istedi.

Öte yandan kırmızı-mavili takım, pazar günü oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Çamlık Spor Tesisleri'nde, teknik direktör Yücel İldiz yönetiminde yapılan idmanda, şut ve pas çalışması yapıldı. Sakatlığı bulunan Kerim Zengin takımdan ayrı çalıştı.

Bazı taraftarlar, idmanın yapıldığı sahaya gelerek teknik heyet ve futbolculara tatlı ikram etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.