Kardemir Karabükspor Başkanı Tankut:

Kardemir Karabükspor Başkanı Tankut:
"Karşıyaka galibiyeti önemli bir virajı kazasız dönmemizi sağladı"

KARABÜK (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un başkanı Hikmet Ferudun Tankut, "Karşıyaka galibiyeti önemli bir virajı kazasız dönmemizi sağladı" dedi.

Tankut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün deplasmanda oynadıkları ve 2-0 galip geldikleri Karşıyaka maçındaki mücadeleden dolayı teknik ekibi ve futbolcuları tebrik etti.

Uzun süredir deplasmanda galip gelemediklerini, bu galibiyetle şansızlığı da kırdıklarını belirten Tankut, maçın ilk yarısında istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını söyledi.

İkinci yarı yapılan değişikliklerin de etkisiyle rakip kalede baskı kurduklarını vurgulayan Tankut, "Bu baskı sonunda 2 gol geldi. Maçın ikinci yarısında ortaya koyulan oyundan memnunuz. Bu deplasman maçı bizim adımıza önemliydi çünkü son iki haftadır galip gelemiyorduk. Şampiyonluk yolunda Karşıyaka galibiyeti önemli bir virajı kazasız dönmemizi sağladı" diye konuştu.




Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.