Kardemir Karabükspor Başkanı Tankut:

Kardemir Karabükspor Başkanı Tankut:
"Süper Lig hedefimize ulaşmak için kalan maçlarımızda kayıp yaşamamalıyız"

KARABÜK (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un başkanı Hikmet Ferudun Tankut, "Süper Lig hedefimize ulaşmak için kalan maçlarımızda kayıp yaşamamalıyız." dedi.

Tankut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 27. haftada Boluspor ile karşılaşacaklarını ve ligin en zor maçlarından birisine çıkacaklarını bildiklerini söyledi.

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirdiklerini ve Gençlerbirliği ile hazırlık maçı yaptıklarını ifade eden Tankut, "Bolu güçlü bir ekip. Hazırlıklarımızı ona göre yaptık. Süper Lig hedefimize ulaşmak için kalan maçlarımızda kayıp yaşamamalıyız. Bolu bize uzak bir yer değil, taraftarımızın desteğini hissetmek istiyoruz." diye konuştu.

Öte yandan, kırmızı-mavili ekip, 3 Nisan Pazar günü deplasmanda Boluspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını teknik direktör Yücel İldiz yönetiminde ve tüm futbolcuların katılımıyla Çamlık Spor Tesislerinde sürdürdü.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.