Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Tankut:

Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Tankut:
"Saha ve seyirci avantajını da kullanarak 3 puanı hanemize yazdırmak istiyoruz"


KARABÜK (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un kulüp başkanı Hikmet Ferudun Tankut, 20 Şubat Cumartesi günü sahalarında oynayacakları Kayseri Erciyesspor maçına ilişkin, "Saha ve seyirci avantajını da kullanarak 3 puanı hanemize yazdırmak istiyoruz" dedi.

Tankut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iç saha maçlarında puan kaybetmek istemediklerini, bunun tersi durumunda işleri zora sokabileceklerini söyledi.

Rakiplerinin hafife alınmaması gerektiğini, onların da puana ihtiyacı olduğu için maçın zorlu geçeceğini aktaran Tankut, "Bundan sonraki bütün maçlar, final havasında geçecek. Kayseri Erciyesspor karşılaşmasını çok önemsiyoruz. Saha ve seyirci avantajını da kullanarak 3 puanı hanemize yazdırmak istiyoruz. Tekrar liderliği yakalayıp sezon sonuna kadar bunu korumayı hedefliyoruz" diye konuştu.


- Hazırlıklar devam ediyor


Kardemir Karabükspor, Kayseri Erciyesspor'la oynayacağı maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti.

Karabük Üniversitesi Prof. Dr. Burhanettin Uysal Ayyıldızlı Stadı'nda, teknik direktör Yücel İldiz yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, sakatlıkları bulunan Isaac Promise ve İzzet Yıldırım takımdan ayrı koşu yaptı.

Kırmızı-mavili takım, Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve ardından Metin Türker Tesisleri'nde kampa girecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.