Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Tankut:

Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Tankut:
"Deplasman şanssızlığını Altınordu maçıyla kırmak istiyoruz"

KARABÜK (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un başkanı Hikmet Ferudun Tankut, deplasman maçlarında yaşadıkları şansızlıklara Altınordu karşısında son vermek istediklerini söyledi.

Tankut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarın deplasmanda oynayacakları Altınordu maçını ciddiye aldıklarını ve buna göre hazırlandıklarını aktardı.

Bu sezon deplasman müsabakalarında fazla puan alamadıklarına ve şansızlıklar yaşadıklarına dikkati çeken Tankut, "Deplasman şanssızlığını Altınordu maçıyla kırmak istiyoruz. Buna kilitlendik. Ligde puanlar birbirine çok yakın. Sadece iç sahada alınacak puanlar yetmeyecektir. Deplasmandan da puanlar almamız gerektiğinin farkındayız" ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Metin Türker Tesisleri'nde toplanan kırmızı-mavili ekip, sakatlığı bulunan Kerim Zengin'den yoksun olarak kara yoluyla Ankara'ya gitti. Buradan uçakla İzmir'e geçecek olan takım, kalacağı otelde kampa girerek maç saatini bekleyecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.