Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Tankut:

Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Tankut:
- "Süper Lig hedefimize ulaşmak için sonuna kadar mücadele edeceğiz"


KARABÜK (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'un başkanı Hikmet Ferudun Tankut, "Süper Lig hedefimize ulaşmak için sonuna kadar mücadele edeceğiz." dedi.

Tankut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, mutlak kazanmaları gereken Multigroup Alanyaspor maçından beraberlikle ayrıldıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Multigroup Alanyaspor maçında aleyhlerine verilen penaltının doğru olmadığını ileri süren Tankut, "İyi başladığımız ve iyi oynadığımız Multigroup Alanyaspor maçında bize göre olmayan bir penaltıyla geriye düştük. Takımımız 10 kişi kaldı. Futbolcuların üzerinde oluşan baskıya rağmen beraberliği yakaladık. Birçok pozisyon da bulduk ancak başka gol olmadı." diye konuştu.

Tankut, PTT 1. Lig'de sezonun bitmesine 4 maç kaldığını vurgulayarak, "Bu 4 maçı kazanmak zorundayız. Süper Lig hedefimize ulaşmak için sonuna kadar mücadele edeceğiz. İpin ucunu bırakmayacağız." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.