Kardemir Karabükspor, Şanlıurfa'ya gitti

Kardemir Karabükspor, Şanlıurfa'ya gitti
KARABÜK (AA) - PTT 1. Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Kardemir Karabükspor, deplasmanda yapacağı Şanlıurfaspor maçı için bu kente gitti. Teknik direktör...


KARABÜK (AA) - PTT 1. Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Kardemir Karabükspor, deplasmanda yapacağı Şanlıurfaspor maçı için bu kente gitti.

Teknik direktör Yücel İldiz yönetiminde Çamlık Spor Tesisleri'nde yapılan antrenmanda teknik çalışma yapıldı. İki saat süren ve yarı sahada oynanan maçla tamamlanan idmana, sakatlığı bulunan Elvis Kokalovic'in dışında bütün futbolcular katıldı.

Antrenmanın ardından Metin Türker Tesisleri'nde toplanan kafile, kart cezalıları Gökhan Alsan, İlhan Depe ve Cemil Adıcan'dan yoksun olarak kara yoluyla Ankara'ya hareket etti. Ankara'dan hava yoluyla Şanlıurfa'ya geçecek kafile, yarın yapacağı antrenmanın ardından kalacağı otelde kampa girerek maç saatini bekleyecek.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.