Kardemir Karabükspor'da transfer çalışmaları

Kardemir Karabükspor'da transfer çalışmaları
- Futbol şube sorumlusu Gül:"Sağ bek transferi, görüştüğümüz oyuncunun kulübüyle ilgili sıkıntı aşılırsa gerçekleşecek"


KARABÜK (AA) - Kardemir Karabükspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül, transfer çalışmalarına ilişkin, "Sağ bek transferi, görüştüğümüz oyuncunun kulübüyle ilgili sıkıntı aşılırsa gerçekleşecek." dedi.

Gül, AA muhabirine yaptığı açıklama, teknik direktör Igor Tudor'un önderliğinde hem kamp hem de transfer çalışmalarının sürdürüldüğünü söyledi.

Yeni transferleri Yevhen Seleznyov ve Oleksandr Rybka'nın Antalya'daki kampa katıldığını belirten Gül, şunları kaydetti:

"Takıma uyum sağlamaya çalışıyorlar. Her ikisi de tecrübeli oyuncular. Bu uyumu kısa sürede sağlayarak başarılı olacaklar. Yönetim ve diğer oyuncu arkadaşları kendilerine her türlü desteği veriyor. Tudor'un görüşleri doğrultusunda bir oyuncuyla görüşüyoruz. Sağ bek transferi, görüştüğümüz oyuncunun kulübüyle ilgili sıkıntı aşılırsa gerçekleşecek. Bunun dışında kamp çalışmasına göre yine transfer çalışmalarını yön vereceğiz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.