Kardeş takımın taraftarları Konyaspor’un ligde kalışını böyle kutladı

Kardeş takımın taraftarları Konyaspor’un ligde kalışını böyle kutladı
 Muhabir
Konyaspor’un kardeş takımı Adana Demirspor’lu bazı taraftarlar, Konyaspor’un ligde kalmış olması nedeniyle duydukları mutluluğu ilginç bir etkinliğe imza atarak kutladı

Bu sezon taraftarlarına korkulu rüyalar gösteren Tümosan Konyaspor, son maçta evinde Galatasaray’a mağlup olmasına rağmen Trabzonspor’un Ankaragücü’nü yenmesiyle lige tutundu. Adana Demirspor’lu bazı taraftarlar ise kardeş takımları olan Konyaspor’un ligde kalışını kutlamak için dikkat çeken bir etkinliğe imza attı.

KONYASPOR LİGDE KALDI DİYE TATLI DAĞITTILAR

adanademirspor-taraftari-konyasporun-ligde-kalisini.jpg

Hem kulüpler, hem de taraftarlar arasında güçlü bağları bulunan Adana Demirspor ile Konyaspor’un kardeşlik hukukunu spor kamuoyundaki hemen herkes biliyor. Adana Demirspor’lu bazı taraftarlar bu kardeşlik hukukunun gereği olarak Konyaspor’un ligde kalışını farklı ve dikkat çekici bir etkinlikle kutladı.

Konyaspor’un ligde kalmasına sevinen bazı Adana Demirspor’lu taraftarlar tepsi tepsi tatlı dağıttı. Adana sokaklarında kapı kapı dolaşan bir grup taraftar, Konyaspor’un lige tutunmasından duydukları mutluluğu tatlı ikram ederek Adana halkı ile paylaştı. Konyasporlu taraftarlar ise sosyal medyada paylaşılan bu görüntüler üzerine memnuniyetlerini ifade eden yorumlar yazdı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.