Karesi maçına odaklandılar

Karesi maçına odaklandılar
Mücadele ettiği Basketbol 1. Lig’i kasıp kavuran Selçuklu Belediyespor, şimdiki ibresini Balıkesir deplasmanında oynayacağı Karesispor maçına çevirdi. Mavi-beyazlılar karşılaşmadan galip gelerek üst sıralardaki yerini korumak istiyor

 

Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Selçuklu Belediyespor, ligin 8. haftasında bugün Karesispor’un konuğu olacak. Bir önceki hafta konuk ettiği Bakırköy Basket’i mağlup ederek yeniden çıkışa geçen mavi-beyazlılar, bugün Balıkesir deplasmanında oynanacak Karesispor maçını da kazanarak zirve takibini sürdürmek istiyor. Balıkesir Kurtdereli Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 16.00’da başlayacak.

SELÇUKLU’DA EKSİK YOK

Balıkesir deplasmanında Karesispor ile zorlu bir maça çıkacak Selçuklu Belediyespor’da, herhangi bir eksik oyuncu bulunmuyor. Mavi-beyazlılarda sakatlıktan dönerek form tutmaya oyuncuların da bu maçta daha verimli olması bekleniyor.

DANIELS DİKKATLERİ ÇEKİYOR

Selçuklu Belediyespor’un başarılı oyuncularından Wıllıam Lee Daniels, bugün oynanacak Karesispor maçı öncesinde en dikkat çekici isim oldu. Takımın sayı ve ribaunt lideri olan Daniels, şüphesiz Karesispor’un en çok önlem alacağı isim olacak.

RAKİBİN EN ÖNEMLİ KOZU LAWAL JR

Bugün oynanacak maçta Selçuklu Belediyespor’un rakibi olan Karesispor’un en önemli kozu şüphesiz Ganı Oladımejı Lawal Jr olacak. Başarılı futbolcu tıpkı Daniels gibi Balıkesir ekibinin sayı ve ribaunt liderliğini göğüslüyor.

(Haber: Hasan Yıldırım)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.