Karış Karış Kadınhanı Derneği VATANDAŞLARIN HİZMETİNDE

Karış Karış Kadınhanı Derneği  VATANDAŞLARIN HİZMETİNDE
Konya’nın Kadınhanı ilçesinde faaliyet gösteren Karıs Karış Kadınhanı Derneği Koronavirüse karşı tedbir çalışmaları kapsamında faaliyete başladı.

Kadınhanı ilçe merkezinde evlerinden çıkmayan 65 yaş üzeri ve kronik rahatsızlığı bulunan Kadınhanlıların temel ihtiyaçlarının temini konusunda derneğin komisyon oluşturduğunu ifade eden Dernek Başkanı Mustafa Topkafa, “15 Temmuz’da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan halkımızı meydanlara davet ederek Ülkemizi kurtarmamıza vesile olduysa aynı duygu ve düşünceler ile sokağa çıkmayarak şimdi de milletimizi kurtarma zamanımızdır. Bilindiği gibi Devletimizin aldığı önlemler kapsamında 65 yaş üzeri ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımız sokağa cıkma konusunda sınırlandırılmıştır. Bu sebeple Kadınhanı ilçemizde sokağa çıkamayan 65 yaş üzerine ve kronik rahatsızlığı bulunan hemşehrilerimizin mağdur olmamaları için temel ihtiyaçlarının temini konusunda Karış Karış Kadınhanı Derneği olarak faaliyete başladık. İhtiyaçlarının temini konusunda Kadınhanı merkezde ikamet eden hemşehrilerimiz derneğimiz ile iletişime geçebilirler”  dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.