Karmod.com'un yayın dili sayısı 9’a çıktı

Karmod.com'un yayın dili sayısı 9’a çıktı
Karmod Prefabrik, kurumsal web sitesi karmod.com’a Portekizce, Ukraynaca ve Farsça’yı ilave ederek yayın dili sayısını 9’a çıkardı- Karmod Genel Müdürü Durmaz:- "İhracat ülke sayımızı 95’e çıkardık. Kısa sürede 100 ülke sayısına ulaşmayı arzuluyoruz. Umar

İSTANBUL (AA) - Karmod Prefabrik, kurumsal web sitesi karmod.com’a Portekizce, Ukraynaca ve Farsça’yı ilave ederek yayın dili sayısını 9’a çıkardı.

Şirket açıklamasına göre, Karmod, ihracatta belirlediği hedef ülke müşterilerine daha kolay ulaşabilmek amacıyla karmod.com web sitesine Portekizce, Ukraynaca ve Farsça olmak üzere 3 dil daha ilave ederek toplam yayın dili sayısı 9’a çıkardı.

Açıklamada konuyla ilgili görüşlerine yer verilen Karmod Genel Müdürü Hakan Durmaz, bilgi ve hızın önem kazandığı günümüzde internet kanalının Türkiye ile beraber diğer ülkelerdeki müşterilere ulaşabilmenin en kolay ve hızlı yolu olduğunu belirtti.

Web sitelerinin tasarımında kolay kullanım ve sadeliği hedeflediklerini aktaran Durmaz, mobil cihazlara uyumluluğun da göz ardı edilemez önemli bir unsur haline geldiğini ifade etti. Durmaz şunları kaydetti:

"Firma olarak 30. kuruluş yılını geride bıraktık. Bu dönemde ihracata dönük önemli hedeflerimiz var. Bu doğrultuda bölge ve ülke bazında ulaşmaya çalıştığımız müşteri kitlemize sesimizi duyurabilmek için web sitemizde farklı dillere önem verdik.

Anlaşılır ve kolay kullanılabilir bir web site mecrasına sahibiz.Türkçe ile beraber İngilizce, Arapça, Rusça, Fransızca ve İspanyolca var olan dil seçeneklerimize Portekizce, Ukraynaca ve Farsça’yı da ekleyerek müşterilerimize sunduğumuz dil seçeneğini 9’a çıkarmış olduk. Almanca için de çalışmalarımız sürüyor. Yakın zamanda bu dili de yayına alacağız.Yerel dilleri kapsayan bir projemiz daha var. Bu kapsamda önemli gördüğümüz bazı yerel dillerde mikro siteler yaparak yayına açacağız."

Durmaz sözlerini şöyle tamamladı:

"Site kanallarımızın tamamında kullanımı dünya genelinde yaygınlaşan mobil cihaz ve tabletlerden de kolay ulaşılabilirliği hedefledik. Edindiğimiz tecrübeler ışığında müşterilerimizin aradığı ürüne kısa sürede kolay ulaşabilmelerini amaçladık. Özellikle dil seçeneklerimizin ihracata önemli katkı sağlayacağına inanıyoruz. Bugüne kadar ihracat ülke sayımızı 95’e çıkardık. Kısa sürede 100 ülke sayısına ulaşmayı arzuluyoruz. Umarım yeni web dil kanallarımız bu hedefe ulaşmamızı kolaylaştıran önemli bir vesile olur."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.