Karşıyaka, 8 hafta sonra 3 puan aldı

Karşıyaka, 8 hafta sonra 3 puan aldı
PTT 1. Lig'de son sırada yer alan yeşil-kırmızılı ekip, Giresunspor'u yenerek lige tutunma mücadelesini son 5 haftaya taşıdı

İZMİR (AA) - PTT 1. Lig'de son sırada yer alan Karşıyaka, Giresunspor'u 2-1 yenerek 8 maç sonra sahadan 3 puanla ayrıldı.

Ligde 29. haftaya 19 puanla son sırada giren ve lige tutunma mücadelesinde en dezavantajlı ekip konumunda bulunan Karşıyaka, üst üste aldığı 4 mağlubiyetin ardından Giresunspor'u 2-1 yendi.

Deplasmanda Samsunspor karşısında aldığı 2-1'lik galibiyetin ardından çıktığı 8 müsabakada 3 beraberlik ve 5 yenilgi alan yeşil-kırmızılı ekipte bu sezon 5. teknik adam olarak görev yapan Soner Tolungüç de ilk galibiyetine ulaştı.

Evindeki son galibiyetini 8 Kasım 2015'te Göztepe karşısında 1-0'lık sonuçla alan Karşıyaka, iç sahada da 8 maç sonra 3 puanı hanesine yazdırdı.

Yeşil-kırmızılı ekip bu galibiyetle düşme hattının hemen üzerinde yer alan Şanlıurfaspor'la puan farkını 7'ye indirdi. Karşıyaka'da maçın başında sakatlanan Kvesic, 7. dakikada yerini Muhammet Fatih Öztekin'e bıraktı.

En son gol sevincini Adanaspor formasıyla sezonun ilk devresinde 21 Kasım 2015'te Boluspor karşısında yaşayan Mahmut Temür, Karşıyaka'nın 2. golünü attı. Mahmut Temür, golden sonra maçı VIP tribününde takip eden annesine kadar giderek sevincini paylaştı.


- Giresunspor istediğini alamadı


Play-off mücadelesini sürdüren ve son 5 maçta sadece 1 mağlubiyeti bulunan Giresunspor, İzmir deplasmanından puansız döndü. Aldığı mağlubiyetle 1 sıra geriye düşen Giresunspor, haftayı 43 puan ve averajla 6. sırada tamamladı.

Giresunspor'un golcü oyuncusu Vedat Muriç ile Vedat Bora ilk yarıda sakatlanıp oyuna devam edemediler.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.