Kartak'ın inancı tam!

Kartak'ın inancı tam!
Torku Konyaspor Basketbol takımında Galatasaray maçı hazırlıkları başladı. Yeşil-beyazlıların Basın Sözcüsü Tunahan Turhan, Pınar Karşıyaka maçını değerlendirirken, Galatasaray maçının önemine değindi

Basketbol Erkekler 1. Lig’inde mücadele eden temsilcimiz Torku Konyaspor Basket’te, Pınar Karşıyaka maçında yapılan hataların tekrarlanmaması için Başantrenör Aziz Bekir antrenmanlarda oyuncularını uyarıyor. Lige ikide iki yaparak başlayan ardından Karşıyaka deplasmanda yapılan hatalar ve düşük yüzdeli oyun ile mağlup olan yeşil-beyazlılar, dördüncü haftada sahasında oynanacak Galatasaray Liv Hospital maçının hazırlıklarına başladı. Maç hazırlıklarını hafta boyunca sürdürecek olan Dev Kartallar, Galatasaray karşısında galip gelmenin planlarını yapacak.

TUNAHAN TURHAN: KAZANABİLİRDİK

Torku Konyaspor Basket Takımının Basın Sözcüsü Tunahan Turhan, Pınar Karşıyaka maçını değerlendirirken, galip gelebilecek bir maçı kaybettiklerini söyledi. Turhan, “Karşıyaka maçının zor bir maç olacağını biliyorduk. Fakat önceden de belirttiğimiz gibi galip gelebilmek, zoru başarmak için oradaydık. Öyle de olduğunu düşünüyorum genel olarak kötü bir maç çıkarmadık. Ribaund ve asistlerdeki üstünlüğümüz de bunu gösteriyor. Son anlara doğru farkı kapattık fakat olmadı ve maçı 7 sayılık bir farkla kaybettik. Galip gelemediğimiz için üzgünüz fakat önümüzde onacağımız çok önemli ve zor olan bir Galatasaray maçı var. Takımımız bu maça motive olacak evimizde Galatalarayı yenmek için çalışmalara başlayacak” diye konuştu.

SEYİRCİLERİMIZE TEŞEKKÜR EDİYORUM

“İsim değişikliğinden sonra şöyle bir kanı oluşmuştu, ‘futbol seyircisi maçlara gelecek rahat maç izleyemeyeceğiz ve küfürler olacak’ diye. Biz evimizde tek maç oynadık ve böyle bir sorun yaşanmadı ve rakip takımlardan seyircimizle ilgili bir sıkıntı duymadık” diyen Tunahan Turhan, Pınar Karşıyaka maçında yaşananları şöyle ifade etti: “Maç boyunca özellikle hocamız Aziz Bekir’e ve oyuncumuz Sean Williams’a edilen küfürler medeni insanların yaşadığı ve medeni olduğunu söyleyen bir şehre yakıştıramadım. Hocamız Aziz Bekir’i tebrik ediyorum sabrından dolayı bir metre gerinden ağıza alınmayacak küfürleri duymamazlıktan gelip takımımız için çaba gösterdiği için. Bizim seyircimiz Konya’ya gelen değerli rakiplerimize saygı göstereceğine şüphem yok” dedi.

KONYA’DA YİNE SPOR ŞÖLENİ YAŞANACAK

Önlerinde Galatasaray maçı olduğunu söyleyen Turhan, Konya’nın kolay bir deplasman olmadığını belirtti. Tunahan, “Seyircimiz karşısında onacağımız çok zor bir Galatasaray maçı var. Rakip zor fakat biz de kolay bir takım değiliz. Konya kolay bir deplasman değil, bunu da sezona çok güzel bir giriş yaparak belli ettik. Takımımız bu maç için çalışmalara başladı. Pazartesi günü Konya’da yine spor şöleni yaşanacak. İlk olarak saat 18.00’da Basketbol maçımız ardından Konyaspor futbol takımımız 20.00’da maçlarını oynayacak. Konyalı sporseverleri Konyaspor tutkunlarını maçlara bekliyoruz. Basketbolda ve futbolda Konya konuşulacak bir hafta umut ediyorum” diye konuştu. (Murat Dönmez)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.