KARTAL, AĞIR YARALI

KARTAL, AĞIR YARALI
Evinde Galatasaray’a mağlup olmanın üzüntüsünü yaşayan Torku Konyaspor’da başantrenör Aziz Bekir, yapılan hatalara inanamadığını söyledi

Basketbol Erkekler Birinci Ligi’nde 4. hafta geride kalırken temsilcimiz Torku Konyaspor Baskette moraller bir hayli bozuk. Sahasında Galatasaray Liv Hospital’a 91-84’lük skorla yenilen yeşil-beyazlılar, maç geneli istediği performansı sergilemese de son çeyrekte farkı 2 sayıya kadar indirdi. Yapılan basit hatalar nedeniyle, kazanabilecekleri bir maçı kaybeden temsilcimiz, bunun üzüntüsünü yaşıyor. Başantrenör Aziz Bekir’in maç sonunda oldukça sinirli olduğu gözlemlenirken yapılan hatalardan ders çıkarmaları gerektiğini söyledi.

BEKİR; “YAPTIĞIMIZ HATALARA İNANAMIYORUM”

Tecrübeli antrenör, Galatasaray Liv Hospital maçı ile ilgili açıklamalarda bulundu. İlk yarıda istediklerini sahaya yadsıtamadıklarına değinen Boşnak antrenör, şöyle konuştu: “Çok iyi oyunculara karşı oynadık. İlk devrede her yaptığımız hamlede ya ribaundlarda ya penetrelerde bizden yarım metre öndeydiler. İkinci devre %10 ekstra mücadele etmezsek olmaz dedik. Sonra bir daha screen kullanmamaya başladılar, daha zor şutlar attılar. Sonrasında eller titremeye başlar ister istemez. Bizim için esas önemli olan şey, maçın sonunda orta sahada iki defa çok basit fauller yapmış olmamız. 2 sayı gerideyken ben bu hatayı yapmış olmamıza inanamıyorum, takıma inanamıyorum. İki defa rakibin en iyi adamlarını serbest atışa nasıl göndeririz. . Kendi kendimizi tebrik ediyorum.”

SEAN’IN KATKSI YETMEDİ

Öte yandan karşılaşmada üstün çabaları ile göz dolduran kaptan Sean Williams, 26 sayı, 5 ribaund, 3 asist, 3 blok ile Galatasaray Liv Hospital'a karşı en etkili oyuncu oldu. Sean Williams'ın dışında Josh Mayo 16 sayı, 2 ribaund, 7 asist, Troy DeVries 18 sayı, 3 ribaund, 2 asist, Alexandar Rasic 15 sayı, 2 ribaund, 5 asist ile öne çıkan oyuncular oldu. (Seda Erciş)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.