Kartal artık hazır

Kartal artık hazır
Yeşil-beyazlılar, Banvit ile oynayacağı zorlu maçın hazırlıklarını bugün tamamlıyor. Rakip takımı analiz eden ve iyi bir çalışma dönemi geçiren temsilcimizde tüm hesaplar galibiyet üzerine kuruluyor

Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde 8. hafta heyecanı yaşanırken temsilcimiz Torku Konyaspor Basket, yarın kendi sahasında ve seyircisi önünde güçlü rakibi Banvit’i ağırlayacak. Hazırlıklarını bugün yapacağı taktik idmanı ile tamamlayacak olan temsilcimiz güçlü rakibi karşısında sürpriz bir galibiyete imza atarak üst üste üçüncü kez sahadan galip ayrılmanın hesabını yapıyor. Başantrenör Aziz Bekir yönetiminde hafta boyunca yapılan antrenmanlarda istekli çalışmalarıyla dikkat çeken yeşil-beyazlılar ayrıca toplu halde rakiple ilgili maç kasetleri izlediler.

FAYDASIÇOK: EKİBİMİZE GÜVENİYORUZ

Banvit’in iyi oyunculardan kurulu bir ekip olduğunu ifade eden Torku Konyaspor Basket takımı Kulüp Başkanı Hakan Faydasıçok, zor bir maça çıkacaklarını söyledi. Bu maçta en önemli güvencelerinin taraftar desteği olduğunu ifade eden Başkan Faydasıçok, “Taraftarın vereceği destek bizim için önemli. İç sahada son oynadığımız TED Kolejliler maçında taraftarın takımı havaya sokması neticesinde geriden gelerek maçı kazandık. O maçtaki desteğin artarak sürmesini istiyoruz. Ligde kolay maç yok. Ama bu haftaki maçımız hepsinden zorlu geçecek. Karşımızda son yıllarda ligimizin en istikrarlı ve güçlü ekipleri arasında yer alan Banvit var. Biz de takımımıza güveniyoruz. Az hata yapan, gününde olan, maçı daha fazla isteyen ekip kazanacaktır. İnşallah bu biz olacağız. Bu maçtan alınacak ekstra bir galibiyet takımımızın önünü açacak” diye konuştu.

Torku Konyaspor Basket-Banvit maçını yarın saat 16.00’da Selçuklu Belediye Spor ve Kongre Merkezi’nde oynanacak. (Mustafa Erdoğdu)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.