Kartal evinde güldü

Kartal evinde güldü
Dev Kartallar, kendi evinde oldukça iyi bir performans sergileyerek herkes tarafından büyük bir takdir topladı. Yeşil-beyazlıların İkinci Başkanı Targun Polat, tamamlanan sezon hakkında değerlendirmelerde bulundu

Seda Erciş

Türkiye Basketbol Ligi’nde zorlu ve başarılı bir sezonu geride bırakan temsilcimiz Torku Konyaspor, aldığı kritik galibiyetler ile adından sıkça söz ettirdi. Özellikle ligin ilk haftasına bomba gibi başlayan Dev Kartallar, daha sonraki haftalarda bir düşüş yaşasa da tekrardan çıkış yakalamayı başardı. Kendi sahasında oldukça iyi bir performans gösteren yeşil-beyazlılar, toplamda aldığı on iki galibiyetin yedisini kendi evinde seyircilerinin de desteği ile kazandı. Deplasmanda ise beş galibiyet alarak evine dönen temsilcimiz, bu konuda en rahat sezonlarından birini yaşadı. Ligde kalmayı haftalar öncesinden garantileyen Potanın Kartalları, tarihinde de en iyi başarılarından birine imza attı.

TARGUN POLAT’TAN SAMİMİ AÇIKLAMLAR

Yeşil-beyazlı kulübün İkinci Başkanı Targun Polat, güzel bir sezonu geride bıraktıklarını ifade ederken, takımın büyük bir iş başardığını söyledi. Tamamlanan sezonun ardından değerlendirmelerde bulunan Polat, “Geçen yıla göre bu sezon daha büyük hedeflerle lige başladık. Çok iyi bir başlangıçta yaptığımızı söyleyebilirim. Güzel galibiyetler aldık fakat bir anda şanssızlıklar bizi buldu ve düşüşe geçtik. Sezon içerisinde bütün takımlar düzenini oturtmuşken biz yeni oyuncularımızla yeniden bir düzen ve kadro kurduk. Kısa süre içerisinde de bu düzene alıştı takımımız. Tekrardan galibiyetler almaya başladı ve bu kritik galibiyetlerle ligde kalmayı garantiledik. Sezonu biraz buruk bitirsek de alınan sonuç hepimizi gururlandırdı. Yönetim, teknik heyet ve oyuncularımıza tekrardan teşekkür ediyorum” dedi.

“EN ZORLU LİG: TBL”

TBL’nin diğer sezonlara göre bu yıl daha zor bir lig yaşandığını belirten Targun Polat, bu zorlu lige kendilerini kanıtladıklarını ifade etti. Polat, “İnanılmaz bir lig Türkiye Basketbol Ligi. Avrupa’nın da takip ettiği bir lig. Böylesine güzel bir ligde mücadele vermek çok büyük bir iş. Hele ki başarılı bir şekilde. İkinci yarı özellikle büyük takımlara karşı son saniyede kaybettik. Kazanabilirdikte. Bunlar bizim için hep tecrübe. Zorlu bir ligde sezonu çok iyi bir yerde tamamladığımız için çok mutluyum. İnşallah yeni sezonda daha iyi yerlerde oluruz ve şehrimize basketbolu daha çok sevdiririz” diye konuştu.

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.