Kartal fırtınaya karşı

Kartal fırtınaya karşı
Aykut Kocaman ile yeni bir kimliğe bürünen Torku Konyaspor bugün deplasmanda ligde sıkıntılı günler geçiren Trabzonspor’a konuk oluyor. Temsilcimizde hedef aylar sonra deplasmanda kazanmak

Spor Toto Süper Lig’de 9. hafta heyecanı yaşanırken, temsilcimiz Torku Konyaspor bugün deplasmanda Trabzonspor’a konuk olacak. Aykut Kocaman’ın takımın başına geçmesinin ardından iyi bir hava yakalayan ve geçen hafta Karabükspor’u yenerek 5 haftalık galibiyet özlemini dindiren temsilcimiz bugün de sahaya aylar süren deplasman galibiyetini hasretine son vermek adına çıkacak.
Dış sahadaki son galibiyetini 22 Mart’ta Bursaspor’u 2-1 yenerek alan ve bu maçtan sonra oynadığı 8 deplasman karşılaşmasında üç puanı bir arada göremeyen ekibimiz, Avrupa’da fırtına gibi esmesine rağmen ligde sıkıntılı günler geçiren Trabzonspor’a konuk olacak. Oynadığı 8 maçın 6’sında sahadan 1 puanla ayrılan Halilhodzic yönetimindeki bordo-mavili ekip adeta istim üzerinde. Teknik heyette kan değişikliği yapılacağı ve Ersun Yanal’ın takımın başına geçeceği iddiaları teknik direktör Halilhodzic’in dengesini bozarken bugünkü maç Trabzonspor adına çok şeye gebe gösteriliyor. 
Avni Aker Stadı’nda saat 16’da başlayacak ve LİG TV’den yayınlanacak müsabakayı Özgür Yankaya yönetecek. Torku Konyaspor’da sakatlıkları bulunan Djalma Campos, Ciprian Marica ve Recep Aydın ile kırmızı kart cezalısı Selim Ay bu maçta forma giyemeyecek. Kart cezasını tamamlayan Ali Çamdalı ise teknik heyetin şans vermesi halinde takımdaki yerini alacak. Torku Konyaspor’un sahaya; Belec, Tolga, Ali Turan (Vukovic), Kokalovic, Mehmet Uslu, Mehmet Güven, Ali Çamdalı (Uğur İnceman), Hleb, Ömer Ali, Torje ve Hasan Kabze ilk 11’i ile çıkması bekleniyor. (Mustafa Erdoğdu)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.